Finančni upravi pregorevajo telefoni

Foto: Profimedias Telefoniranje
"Zaradi informativnih izračunov dohodnine, ki jih zavezanci prejemajo v teh dneh, so naši klicni centri preobremenjeni in je zvezo težko dobiti. Prosimo za razumevanje," pravijo na finančni upravi.
Oglej si celoten članek

"Trenutno v obeh klicnih centrih na številkah 08 200 1001 in 08 200 1003 beležimo izrazito povečano število klicev predvsem v zvezi z informativnimi izračuni dohodnine. Dnevno namreč naši informatorji prejmejo približno 6.000 klicev. Če kličete na omenjeni številki, se lahko zgodi, da zveze ne boste dobili," opozarja finančna uprava. 

Zavezance prosijo za potrpežljivost in jih obveščajo, da imajo v zvezi z vprašanji z dohodnino še skoraj mesec dni čas za razjasnitev dilem. Rok za ugovor zoper informativni izračun dohodnine je 29. junij. 

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:53 3. Junij 2020.

    vazno da vlada glumi kralja z gorivom za 1€. ker to je to. gorivo za 1€ je zmaga!! edina zmaga …

  • 15:21 3. Junij 2020.

    In zakaj narod kliče da DURS? Ja zato, ker so izračuni nejasni.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.