Forbes: "Ugasnitev" celega interneta?

Foto: Reuters
Foto: Reuters
"Hektivisti" so po poročanju Forbesa sporočili, da nameravajo čez šest tednov izvesti največjo in najbolj uničujočo akcijo: anonimni naj bi zrušili kar 13 strežnikov, prek katerih lahko pridejo do skoraj vsega – od spletnih mest do elektronske pošte. A Anonymous to zanika.
Oglej si celoten članek

Forbes sicer med drugim piše, da to ni zelo verjetno, pač pa da je verjetneje, da bodo anonimni čez šest tednov prišli na dan z izjavo, da je vse skupaj bolj prvoaprilska šala. Sicer pa je gibanje ta teden napovedalo operacijo globalne zatemnitve, v kateri naj bi vsaj začasno onemogočili dostop do celotnega interneta večini uporabnikov.

Anonimni so se prek Twitterja odzvali na poročanje Forbesa in sporočili, da česa takega ne bi podpirali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.