Fortunata nočejo več

Foto: Žurnal24 Valter Vodopivec pravi, da si zaposleni na mestu predsednika bolj želijo notranj
Elektro Primorska. Zaposleni in sindikat za novo ime na čelu družbe. Izbor v rokah novega sveta.
Oglej si celoten članek

Nova Gorica. “Na podlagi dosedanjega preslabega sodelovanja, neupoštevanja predlogov, nepodeljene zaupnice, nepotrjenega poslovnega načrta … svet delavcev in sindikat ne podpirata vnovičnega imenovanja sedanjega predsednika uprave Julijana Fortunata,” nam je povedal Valter Vodopivec, predsednik sindikata v Elektru Primorska.

Ta sklep so včeraj predstavili nadzornikom, a ga bodo morali še enkrat, saj bo izbor novega prvega moža, kot smo poročali, v rokah novega nadzornega sveta; tri nove člane od šestih bodo delničarji imenovali danes. Prvi nadzornik Miloš Pantoš pa nam je potrdil, da so se nadzorniki včeraj strinjali, da se z vsemi petimi prijavljenimi kandidati, ki izpolnjujejo pogoje, predhodno opravi intervjuje

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.