Foto: V križišču izsilil prednost in padel...

Foto: Bralec
Foto: Bralec
Voznik mopeda poškodovan.
Oglej si celoten članek

Bralec nam je poslal posnetek prometne nesreče, ki se je popoldne zgodila na Rudniku v Ljubljani. O podrobnostih smo povprašali na ljubljansko policijsko upravo, kjer so nam odgovorili, da so bili malo pred 17. uro obveščeni o prometni nesreči v križišču Jurčkove in Bettetove ceste.

Voznik mopeda je v križišču izsili prednost vozniku osebnega vozila, padel po vozišču in se poškodoval. S kraja nesreče so ga odpeljali reševalci. "Po do sedaj sedaj znanih podatkih se je lažje poškodoval. Oba voznika sta bilia preizkušena z alkotestom, ki je bil pri obeh negativen. Policisti so pri ogledu nesreče ugotovili tudi, da je moped neregistriran. Povzročitelju so za obe kršitvi izdali plačilni nalog," je zapisala Aleksandra Golec, predstavnica za odnose z javnostmi na PU Ljubljana. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.