Fotografije gole Slavice Eccelstone

Ko smo že mislili, da je novica leta ločitev Madonne in Guya Ritchieja, so govorice o zakonskih težavah Slavice in Bernieja Eccleston odjeknile kot bomba.
Oglej si celoten članek

Medtem ko se bodo slavni prepirali o tem, komu bo pripadlo 50 ali 100 milijonov evrov, se bomo mi plitvejših žepov spomnili davnega leta 1981, ko je bila Slavica pin-up dekle.

Tega leta se je takrat 23-letna Slavica Radić postavila pred objektiv fotografa Ivana Balića –(?) Cobre, ki je črnolaso lepotico v Dubrovniku ovekovečil ob bazenu in na plaži. Slavica je v tistem času končala manekenski tečaj na Rijeki in odšla v Milano. Kmalu jo je opazila japonska modna agencija Ishido in ji ponudila angažma v Tokiu, pred odhodom pa je pristala na golo poziranje na dubrovniških plažah. Fotografije so pred nekaj leti odkrili britanski mediji in Cobro prosili, da jim jih proda, a jih je prehitela Slavica in tako je večina fotografij in negativov še vedno v njenih rokah. Tale fotografija, ki je na voljo, pa je dovolj, da se spomnimo, kako vroče je bilo tisto poletje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.