"Tale revež je zasolzil tudi naše oči, navajene vsega hudega"

Foto: Mačja hiša Pes v Celju Foto: Mačja hiša Pes v Celju Foto: Mačja hiša Pes v Celju Foto: Mačja hiša Pes v Celju
Očitno gre za hudo mučenje živali.
Oglej si celoten članek

Na Teharski ulici v Celju so danes našli tavajočega psa v hudo slabem stanju. Sprejeli so ga v Mačji hiši, neprofitni nevladni organizaciji za zaščito živali, ki deluje v knežjem mestu. 

Pes je, opisujejo v svoji objavi na Facebooku, najden v stanju, ki bi ga lahko označili za hudo mučenje živali; popolnoma shiran, z ranami okrog vratu, s predolgimi kremplji, s katerimi le s težavo hodi, po glavi je polit z nekakšno barvo, sestradan. 

Pes ni čipiran, očitno mlajši in prijazen do ljudi. 

"Za zjokat. Tale revež je zasolzil tudi naše oči, pa so navajene vsega hudega," so zapisali. 

xxx

Kako se je znašel na Teharski ulici, ne vedo. V naslednji objavi so poudarili, da nimajo nobenih dokazov. "Menda po celem Facebooku krožijo informacije, da se ve, kdo je lastnik danes sprejetega psa in da o tem obstajajo dokazi v obliki izjav in fotografij. Mi nimamo nobenih dokazov o čemerkoli, pes je bil najden na Teharski cesti in pripeljan v zavetišče. To je vse, s čimer razpolagamo."

V Mačji hiši pozivajo vse, ki bi imeli kakršnekoli dokaze v obliki fotografij in izjav domnevnega lastnika, naj jih pošljejo bodisi na info@macjahisa.si, na policijo ali na celjsko izpostaavo Uprave za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin. 

Objavljajo še podatke za morebitno pomoč. 

Magazin Kruto: Posnetek Tine Gaber vam bo zlomil srce Svet Za rodovniškega psa plačal 650 evrov, končal pa na policiji

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 13:33 30. Marec 2024.

    Če se bo mučitelj znašel pred sodnikom ni nemogoče , da ga bo branil Matoz , tako kot je branil …

  • 18:46 29. Marec 2024.

    Jo, tale kuža pa je res okusil pasje življenje. Dobro, da so potegnili ven!

  • 17:05 29. Marec 2024.

    Potem nisi nič boljši!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.