Fotografije strmoglavljenega letala

Foto: PGD Ribnica Nesreča ultralahkega letala Foto: PGD Ribnica Nesreča ultralahkega letala Foto: PGD Ribnica Nesreča ultralahkega letala Foto: PGD Ribnica Nesreča ultralahkega letala Foto: PGD Ribnica Nesreča ultralahkega letala
Pri Ribnici so tamkajšnji gasilci včeraj posredovali pri letalski nesreči.
Oglej si celoten članek

Poročali smo že, da je pilot iz okolice Ljubljane izgubil oblast nad letalom; med pristajanjem ultralahkega letala na vzletišču pri Ribnici je 70-letni pilot z zadnjim delom letala udaril ob tla, pri tem pa izgubil oblast nad plovilom, ki je nato strmoglavilo.

Pilot je utrpel poškodbe, a ni življenjsko ogrožen, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Nesreča Pri Ribnici strmoglavilo letalo

Na mestu nesreče so posredovali prostovoljni gasilci iz Ribnice, ki so po intervenciji na svoji Facebook strani zapisali: "Vsega hudega vajeni smo se na kraj nemudoma odpravili z našima standardnima voziloma za posredovanje v tehničnih intervencijah, HTRV-1 ter GVC16/25, kasneje se nam je zaradi močvirnatega terena pridružilo še terensko vozilo PV-1 s katerim smo do mesta nesreče zvozili potrebno opremo za reševanje. Na kraju smo protipožarno zavarovali kraj padca letala in reševalni službi NMP Ribnica pomagali pri oskrbi pilota."

Foto: PGD Ribnica Nesreča ultralahkega letala

Gasilci so nato policistom in preiskovalcem letalskih nesreč pomagali še pri zavarovanju kraja nesreče. Preiskava o dogodku še poteka.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.