Franci Grajš v vrhu tajskega boksa

Foto: Žurnal24 Bronastemu Franciju Grajšu je za uspeh na svetovnem prvenstvu čestital tudi župa
Iz današnje izdaje dolenjskega Žurnala: Uspeh. Bronasta medalja na svetovnem prvenstvu v tajskem boksu v kategoriji do 91 kg Franciju Grajšu.
Oglej si celoten članek

Novo mesto. Franci Grajš, doma iz suhokrajinske vasice Klečet pri Šmihelu, se je z nedavnega svetovnega prvenstva v tajskem boksu na Tajskem vrnil z bronasto kolajno v kategoriji do 91 kilogramov.

Župan Alojzij Muhič je zanj pripravil sprejem, ki so se ga udeležili tudi Iztok Vorkapić, predsednik novomeškega kluba Muay Thai Gym Scorpion, katerega član je Grajš, in predsednik Slovenske zveze tajskega boksa, Matjaž Bučar, trener in selektor slovenske reprezentance tajskega boksa, ter Monika Jakše, najmlajša mednarodna sodnica in članica antidopinške komisije, sicer doma iz Straže. Štiriindvajsetletni Grajš je sicer med najboljšimi tajskimi boksarji na svetu zadnji dve leti, ko je na svetovnem prvenstvu leta 2009 osvojil peto mesto, na evropskem lani pa srebrno odličje.

Proti drogam
Ob tej priložnosti so predstavili tudi mednarodni športni dogodek Situla v okviru projekta Muay Thai Against Drugs – tajski boks proti drogam, ki ga klub Scorpion skupaj z mestno občino pripravlja 5. februarja v športni dvorani Marof.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.