Frankfurtsko letališče z vedno več obiska

Foto: Žurnal24 Število potnikov na frankfurtskem letališču se zvišuje.
Frankfurtsko letališče je avgusta zabeležilo 5,1 milijona potnikov, kar je 1,7 odstotka več kot v istem obdobju lani.
Oglej si celoten članek

Število potnikov na franfurtskem letališču, ki je za londonskim Heathrowom in pariškim Charles de Gaulleom tretje najprometnejše v Evropi, se je letošnjega avgusta v primerjavi z istim obdobjem lani povišalo za 1,7 odstotka. Družba Fraport, ki upravlja z letališčem, je sporočila, da je to kar 5,1 milijona potnikov.

Povečalo se je povpraševanje po daljših letih, še posebej na območje Karibov in na Bližji vzhod, ter tudi po letih po Evropi. Na letališču se je avgusta v primerjavi z avgustom lani število vzletov in pristanov povečalo za 0,7 odstotka na 43.096. Obseg tovornega prometa pa se je medtem povečalo za 4,6 odstotka, in sicer na 173.870 ton.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.