Furs opozarja na nove poskuse prevare

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nov poskus prevare se nanaša na carine.
Oglej si celoten članek

Finančna uprava RS (Furs) opozarja na nov poskus prevare, ki se tokrat nanaša na carine. Prevaranti v imenu slovenske carine pošiljajo lažne pozive, da je treba plačati določen znesek pred dostavo paketa na Hrvaško.

"Bodite previdni in ne nasedajte, saj gre za lažna sporočila," sporoča Furs.

Gre za novo opozorilo finančne uprave pred prevarami z lažnimi sporočili. Sredi novembra so se denimo pojavila sporočila, v katerih prevaranti davčne zavezance obveščajo, da je bila njihova zahteva za samodejno vračilo davka odobrena, ob tem pa jim ponujajo povezavo na spletno stran, kjer lahko zahtevajo vračilo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.