Ga prepoznate? Tako je ukradel prikolico.

Foto: PU Krško tatvina priklopnega vozila Foto: PU Krško tatvina priklopnega vozila Foto: PU Krško tatvina priklopnega vozila
Policisti iščejo storilca, ki je ukradel priklopno vozilo za prevoz delovnih strojev.
Oglej si celoten članek

V nedeljo, 29. marca, nekaj po 8. uri je neznanec na Cesti krških žrtev v Krškem ukradel priklopno vozilo za prevoz delovnih strojev znamke ITAS-PTI, tip 1 0910. 

Storilec je priklopno vozilo priklopil na traktor znamke Same, najverjetneje tipa Dorado in odpeljal v smeri proti Drnovem. 

Na kraju kaznivega dejanja se je nahajal tudi voznik osebnega avtomobila BMW bele barve, serije 5 ali 3. Policisti sumijo, da je omenjeni voznik tudi povezan s tatvino. 

Policisti PP Krško pozivajo vse, ki bi o storilcih in o okoliščinah kaznivega dejanja karkoli vedeli, da jih o tem obvestijo na telefonsko številko 07 49 29 400. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:41 22. April 2020.

    Sploh ni rečeno , da je traktorist ukradel prikolico , lahko je na prošnjo lastnika BMW prokolico samo prepeljal na …

  • 10:39 22. April 2020.

    Vse podatke ste zapisali ,sedaj naj policija vklopi sireno in specialce pošlje v romsko naselje kot jih pošiljajo na deložacije …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.