GALERIJA: Pod vozilom našli eksploziv

Foto: Žurnal24 Kot je sporočila naša zvesta bralka so najprej mislili, da gre za lažni preplah. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Policisti so bili obveščeni, da se pod vozilom na Parmovi ulici v Ljubljani nahaja sumljiv predmet. Po podatkih naše bralke je bila pod avtomobilom postavljena bomba.
Oglej si celoten članek

Policisti so v četrtek nekaj po 19. uri prejeli obvestilo, da je pod avtomobilom znamke BMW sumljiv predmet. Avtomobil je bil parkiran na Parmovi ulici v Ljubljani in je last Ljubljančana, na kraj dogodka pa je prišel bombni tehnik Generalne policijske uprave in predmet onesposobil, je za zurnal24.si povedal Vinko Stojnšek iz PU Ljubljana.

Preiskava še vedno poteka, tako da še ni znano, ali gre za razstrelivo ali morebiti za kakšen drug predmet. Naša zvesta bralka nam je ob tem sporočila, da je eksplozivno telo Ljubljančanu nekdo postavil zaradi zamere. Najprej so mislili, da gre za lažni preplah. A so se zmotili, saj so okoli 21.15 policisti eksplozivno telo deaktivirali in zadušili, pri tem pa se je slišal majhen pok.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.