Ganljiva zgodba policista

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Med begunci je bilo veliko premraženih otrok.
Oglej si celoten članek

"Policisti se na terenu soočajo z različnimi težkimi situacijami. Najhuje je, ko imajo pri delu v teh kriznih razmerah opravka z nebogljenimi otroki," sporočajo z Generalne policijske uprave.

O tem priča tudi zgodba Zorana Brezočnika s Policijske postaje vodnikov službenih psov in konjenikov Maribor. Pravi, da ne bo bo nikoli pozabil dogajanja minule srede v Cirkulanah, po prihodu nenapovedane množice ljudi iz Hrvaške.

Izmenično so jih greli v avtu 

Med begunci je bilo veliko premraženih otrok. "Ker ni bilo druge možnosti, so policisti 3. oddelka PPE PU Maribor iz vozil umaknili opremo in v njih izmenično greli premražene migrante, zlasti
otroke," opisujejo.

Dodajajo, da se policisti pri svojem delu, ko zagotavljajo varnost, trudijo pomagati posvojih najboljših močeh. Več v posnetku spodaj.



anja.scuka@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 20:33 30. Oktober 2015.

    Ganljivo da v Vam je država uredila prehrano na terenu..!+ higieno..! če vam jo je..

  • 20:05 30. Oktober 2015.

    Vidi se , da imate srce na pravem mestu.To je za vas policiste fizični in psihični napor.Držim pesti za vas …

  • 18:39 30. Oktober 2015.

    Ganljivo...klobuk dol...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.