Garažna hiša odprta

Foto: Žurnal24 Garažna hiša ob jeseniški bolnišnici je skoraj pol leta po dokončanju končno odp
Jesenice. Dobili dovoljenje. Odprtje heliodroma neznanka.
Oglej si celoten članek

Parkiranje. “Ob odprtju garažne hiše je upravljalec zaposlenim v Splošni bolnišnici Jesenice zagotovil 200 abonentskih parkirnih kartic po ceni 35 evrov na mesec, 164 kartic pa je že v uporabi,” je za Žurnal24 povedala Mojca Peternel Polajnar, predstavnica bolnišnice za odnose z javnostjo. Uporabno dovoljenje so pridobili 28. decembra in garažno hišo z okoli 330 parkirnimi prostori odprli za uporabo.

Garažna hiša se ponaša s sodobnim heliodromom, pri njegovem odprtju pa se je zapletlo zaradi strogih protipožarnih standardov in nedefiniranih zakonskih pogojev, o čemer smo že poročali. Za informacije o odprtju heliodroma smo zaprosili tudi investitorja, Aleksandra Jančarja iz Avioprojekta Celje, vendar odgovora nismo prejeli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.