Gasilcem drevo na tovornjak

Foto: Adam Martin Mikolič Nezgoda gasilcev Foto: Adam Martin Mikolič Nezgoda gasilcev Foto: Adam Martin Mikolič Nezgoda gasilcev Foto: Adam Martin Mikolič Nezgoda gasilcev
Med odpravljanjem posledic ledene naravne katastrofe gasilci in drugi delavci pogosto zelo izpostavljajo svoja življenja. K sreči je nezgoda pri Framu minila brez poškodb.
Oglej si celoten članek

Kot je sporočil bralec Adam Martin, je pri intervenciji fasilcev na cesti Fram - Kopivnik prišlo do nezgode, ko je med odstranjevanjem podrtega drevesa drugo drevo padlo na gasilsko vozilo. 

"K sreči ni bilo poškodovanih," je dodal bralec.

Na vsak način velja izreči posebno priznanje vsem, ki se trudijo pomagati v teh zelo zahtevnih dneh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:21 4. Februar 2014.

    Bitno je da nitko nije ozlijeđen !<br />Pozdrav kolegama u Sloveniji !<br />Pitanje usput: Mislite li sada prodati ovo vozilo?<br …

  • 18:11 2. Februar 2014.

    Vsa čast gasilcem. To je ena redkih stvari s katero se v naši državi res lahko pohvalimo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.