Gasilcem je uspelo pogasiti požar

Foto: Anže Petkovšek požar trzin Foto: Anže Petkovšek požar trzin Foto: Anže Petkovšek požar trzin Foto: Anže Petkovšek požar trzin Foto: Anže Petkovšek požar trzin
Gasilcem je uspelo pogasiti požar v večstanovanjskem objektu v vasi Loka pri Mengšu. Evakuirali so 12 ljudi.
Oglej si celoten članek

Zagorelo je na ostrešju večstanovanjskega starejšega dvonadstropnega bloka. "Gre za deset stanovanjskih enot. Dvanajst ljudi so evakuirali," je povedala tiskovna predstavnica PU Ljubljana Maja Adlešič Ciperle.

Posredovali so gasilci PGD Trzin, CPV Domžale, PGD Domžale mesto, Ihan, Jarše-Rodica, Mengeš, Loka pri Mengšu in Topole. Gasilcem je požar uspelo pogasiti. Na kraju požara so bili poleg policistov reševalci iz ZD Domžale. Poškodovanih ni bilo, poroča uprava za zaščito in reševanje. 

Trzinski župan Tone Peršak je za STA dejal, da je po njegovih podatkih zagorelo na podstrešju okrog dimnika, kaže pa, da stanovanja niso uničena. Je pa Peršak pojasnil, da je stavba formalno v Občini Mengeš.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.