Gasilci so morali iz avta reševati dojenčka

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Posredovati so morali danes zjutraj.
Oglej si celoten članek

Ob 9.39 danes so na Svetčevi ulici v Ljubljani gasilci Gasilske brigade Ljubljana iz zaklenjenega osebnega vozila s tehničnim posegom rešili dojenčka, so sporočili medijem. Gasilci so nam povedali, da z dojenčkom ni nič hujšega.

Zdaj pa so nam na Policijski upravi Ljubljana pojasnili, zakaj so sploh morali posredovati. "Danes nekaj pred 10. uro smo bili obveščeni, da se je na območju Viča pri zapiranju vrat zaklenilo vozilo, ki ga voznica zaradi napake ni mogla več odpreti, v njem pa ostal otrok," so razložili in tudi sami potrdili, da otrok v dogodku ni bil ogrožen ali poškodovan.

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.