Gasilci poskušali z oživljanjem, a neuspešno

Foto: GARS Jesenice
Foto: GARS Jesenice
V nedeljo zjutraj ob 8. uri je na Jesenicah zagorelo v stanovanjski hiši. Umrla je ena oseba.
Oglej si celoten članek

Gasilci GARS Jesenice in PGD Jesenice so v prostoru hiše našli osebo, ki ni kazala znakov življenja. Osebo so takoj iznesli iz prostora ter pričeli z oživljanjem do prihoda reševalcev NMP Jesenice. "Ravno smo se vračali iz intervencije, nekaj kilometrov stran smo pogasili požar v hiši, ko smo dobili obvestilo o požaru. Dobili smo informacijo, da je v hiši oseba," je za zurnal24.si pojasnil Robert Kejžar iz poklicne gasilske enote na Jesenicah.

Dejal je, da so na tleh v hiši našli eno osebo, ki so jo odnesli iz stavbe in začeli z oživljanjem. Medtem so tudi pogasili požar ter pregledali in prezračili prostore. Zelo hitro so bili na kraju dogodka tudi reševalci, pravi Kejžar in dodaja, da so z oživljanjem poskušali pol ure, a je bilo žal neuspešno.

Predstavnik PU Kranj Bojan Kos je sporočil, da je v požaru pogorela kuhinja z jedilnico, mrtva oseba je bila najdena v drugem prostoru tega stanovanj. Glede na zbrana obvestila policisti zaenkrat sklepajo, da ne gre za kaznivo dejanje oziroma sumljivo smrt.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.