Gasilci tudi danes v boj z ognjem na vrhu Pece

Foto: Bralec Slavko Požar na Peci Foto: Bralec Slavko Požar na Peci Foto: Bralec Slavko Požar na Peci
Gasilci bodo tudi danes nadaljevali z gašenjem požara, ki je včeraj nekaj po 10. uri dopoldne izbruhnil na vrhu Pece.
Oglej si celoten članek

Požar, zaradi katerega je pogorelo okoli 5 hektarov podrasti, so včeraj gasilci s pomočjo vojaškega helikopterja sicer uspeli omejiti, a bodo danes z gašenjem na strmem terenu na okoli 2.000 metrih morali nadaljevali.

Zakaj je na Peci, visoki 2.125 metrov, včeraj nekaj po 10. uri izbruhnil požar po navedbah predstavnice Policijske uprave Celje Milene Trbulin še ni znano. Policisti in kriminalisti pa bodo ogled najverjetneje opravili danes. 

Predstavniki Gorske reševalne službe Koroška ob tem opozarjajo občane naj se ne približujejo območju, kjer gori, saj je gibanje na tem območju zaradi gostega dima izredno nevarno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.