Gasilec iz avtomobila reševal svojega mrtvega sina

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Trk je bil tako močan, da je avtomobil prepolovil drevo. Gasilec je bil pretresen, ko je v zmečkanem avtomobilu zagledal svojega mrtvega sina.
Oglej si celoten članek

Tragedijo v Bad Münstereifelu je povzročil 18-letni voznik. V ostrem ovinku zaradi prevelike hitrosti ni več obvladal vozila, zletel je s ceste in se zaletel v hrast. Trk je bil tako močan, da je drevo prepolovilo.

Na kraj nesreče so prvi prišli gasilci – za enega izmed njih je bila to najtežja nesreča, kar jih je videl. Na sovoznikovem sedežu je namreč zagledal svojega 16-letnega sina, ki je ves okrvavljen nepremično sedel, piše nemški Bild.

Ob pogledu na mrtvega sina je skoraj omedlel, njegovi pretreseni sodelavci niso mogli zadržati solz. Kasneje so se le toliko zbrali, da so iz razbitine avtomobila potegnili umrlega ter poškodovana voznika in še enega sopotnika.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.