To slovensko podjetje bo zaposlilo 700 novih sodelavcev

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Iskali bodo strokovnjake različnih disciplin.
Oglej si celoten članek

Do leta 2030 bodo v družbi Gen-I za obnovljive vire, hranilnike energije in druge naložbe namenili več kot milijardo evrov in ustvarili več kot 700 novih zelenih delovnih mest z dodano vrednostjo nad 100.000 evrov na zaposlenega.

Razogljičenje slovenske energetike v luči podnebne krize in prihodnjih izzivov človeštva pomeni tudi edinstveno poslovno priložnost s prihajajočim investicijskim ciklom. ''To ne zahteva le iskanja novih tehničnih rešitev za odjemalce ampak tudi inovativni poslovni model, zaradi katerega se skupina GEN-I že razlikuje od ostalih, tradicionalnih energetskih podjetij, in najboljše kadre,'' so zapisali v sporočilu za javnost.

V letu 2022 bodo zaposlili več kot 100 novih sodelavcev

V družbi se zavedajo, da je za uspeh potrebna ekipa strokovnjakov različnih disciplin z naravoslovnega, ekonomskega in humanističnega področja. Za uresničevanje zastavljenih načrtov bodo tako že v letu 2022 zaposlili več kot 100 novih tehnikov, družboslovcev, humanistov in naravoslovcev, ki bodo znali združevati nove tehnološke rešitve z drugimi netehnološkimi inovacijami in približati zelene tehnologije ljudem.

''S 100 novimi sodelavci bomo postopoma krepili področja zelenih storitev, trgovanja in maloprodaje. Z novimi kadri bomo podprli IT ekipe, ki razvijajo aplikacije, digitalizirajo poslovanje in skrbijo za učinkovito podporo našim delovnim procesom. Z izjemnimi trgovci bomo skrbeli, da se GEN-I razvija kot največji trgovec z energijo v Sloveniji in eden najpomembnejših na veleprodajnih energetskih trgih," obljubljajo v držubi.

V svoje vrste tako vabijo strokovnjake s področij novih zelenih tehnologij in sončnih elektrarn, ki bodo skrbeli za pospešeno povečevanje samooskrbe, velike projekte, projektiranje in načrtovanje.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 00:58 10. December 2021.

    Dobrodošli v najboljšem intimnem klubu - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • 21:34 9. December 2021.

    Morda bi se pod Golobovim vodstvom zgodilo še kaj večjega in boljšega.

  • 14:57 9. December 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.