Gjerkeš se je poslovil

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Henrik Gjerkeš je vodenje ministrstva za lokalno samoupravo in regionalni razvoj predal novoizvoljeni ministrici Duši Trobec Bučan.
Oglej si celoten članek

Henrik Gjerkeš je izrazil zadovoljstvo nad opravljenim delom, zlasti na področju evropske kohezijske politike. Nova ministrica je odločena nadaljevati njegovo delo na vseh področjih dela vladne službe. Vnovič je zatrdila, da se bo trudila za politični konsenz glede ustanovitve pokrajin.

Kot je pojasnila Duša Trobec Bučan, je tudi sama preučila vse strokovne podlage, ki jih imajo na voljo. "Edino na tem segmentu bomo mogoče zgodovinski vidik še malo dodelali, potem bomo pa videli, koliko pokrajin je optimalnih za decentralizacijo in regionalizacijo Slovenije," je napovedala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.