Glasba, film in gledališče na Carnioli

Foto: Žurnal24 Vstopnice za koncert Josipe Lisac so v predprodaji na voljo po 17, na dan prired
Darkwood Dub, Moveknowledgement in mariačiji odprli osmi festival Karniola.
Oglej si celoten članek

V petek se je v Kulturnem centru Creinativa s koncertom skupin Darkwood Dub in Moveknowledgement že osmič po vrsti začel tradicionalni festival Carniola.

Festival bo vse do 26. septembra ponujal pester program s koncerti klasične in popularne glasbe, gledališkimi predstavami, opero, filmom ter spremljevalnim otroškim programom. Včeraj je tako v sklopu festivala v Prešernovem gledališču Kranj nastopila mehiška skupina Mariachi Internacional Alma de México, v petek ob 21. uri pa bo s svojimi priredbami slovenskega in balkanskega ljudskega izročila na Pungertu nastopila skupina Katanija.

Avgustovske prireditve festivala bosta v soboto sklenili otroška animacija Pika Nogavička v izvedbi skupine Krice Krace z začetkom ob 10. uri in koncert Josipe Lisac v Kongresnem centru Brdo ob 21. uri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.