Glavo mu je preluknjala harpuna

Foto: Reuters Yasser Lopez Foto: Reuters Yasser Lopez Foto: Reuters Yasser Lopez
Šestnajstletnik čudežno preživel strel v glavo s harpuno. Posledic ne bo imel.
Oglej si celoten članek

Ribarjenje bi se za 16-letnega Yasserja Lopeza s Floride skoraj končalo tragično. S prijateljem se je odpravil na ribolov, in ko sta pospravljala opremo, se je po nesreči sprožila harpuna.

Harpuna je Yasserja zadela tik nad desnim očesom in na drugi strani glave pogledala ven. Čudežno ni zadela nobenega od pomembnejših možganskih centrov, zato Yasser ne bo čutil nobenih posledic.

Trenutno okreva v bolnišnici v Miamiju. Po besedah osebja pa je bil, ko so ga pripeljali, pri zavesti in je celo komuniciral z njimi. Operacija je trajala kar tri ure, po njej pa se je Yasser že zbudil in spregovoril nekaj besed.

Nesreče se ne spominja.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.