Glede na želje najmanj mest za igralce

Foto: Žurnal24 Za prvi letnik študija je razpisanih 25.438 mest, prijav je 20.587. (Foto: Žurna
Bodoči študentje. Prijavno-informacijska služba je objavila število prijav za vpis v prvi letnik študija.
Oglej si celoten članek

Največji naval bodočih študentov za vpis v prvi letnik študija je glede na delež prijavljenih na študij dramske igre, pravijo podatki, objavljeni na straneh Visokošolske prijavno-informacijske službe. Na 12 razpisanih mest so se s prvo željo prijavili 104 kandidati, kar pomeni 86,67-odstotni delež.

Dramski igri sledijo študiji film in televizija (smer režija) ter oblikovanje vizualnih komunikacij (smeri ilustracija in grafično oblikovanje). Nihče se s prvo željo ni prijavil na slovakistiko (dvopredmetni), zahodnoslovanske študije (enopredmetni), teološke študije (dvopredmetni), izobraževalno fiziko (dvopredmetni), madžarski jezik s književnostjo (dvopredmetni) in medjezikovne študije – madžarščina (dvopredmetni).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.