Gliser ga je povozil do smrti

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Z motornim čolnom se je smrtno ponesrečil 32-letnik, ki je sedel v sprednjem delu čolna in ob nenadnem sunku plovila padel v morje pred drug čoln, ki ga je povozil.
Oglej si celoten članek

V soboto se je kakih 300 metrov pred Izolo z motornim čolnom smrtno ponesrečil 32-letnik iz Srednje vasi v Bohinju. Sedel je v sprednjem delu čolna in ob nenadnem sunku plovila zdrsnil v morje pod varovalno ograjo plovila. Gliser naj bi ga nato povozil, smrtne poškodbe pa naj bi ponesrečencu zadal motorni propeler. Ponesrečenca so hitro potegnili na kopno, kjer so mu zdravstveni delavci obalne prehospitalne enote takoj nudili medicinsko pomoč, a je zdravnica lahko le ugotovila njegovo smrt. Policisti so že v soboto odredili pregled plovila in krmarja, ki je imel izpit za voditelja čolnov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.