Globa občinskemu funkcionarju

Foto: Barbara Milavec
Foto: Barbara Milavec
Incident. Policisti kaznovali koprskega občinskega uradnika in zakonski par, ki so se zapletli v spor.
Oglej si celoten članek

Zakonca Guberac iz Olma sta se v petek oglasila pri predstojniku koprskega občinskega urada za gospodarske javne službe in promet Rafu Klinarju, a se je obisk končal s posredovanjem policije.

Zakonski par je želel pri predstojniku rešiti težave, ki jih imajo nekateri stanovalci Olma s parkiranjem. Nejevoljo sta pri Klinarju vzbudila z opazkami na njegov račun in prikazom fotografij, na katerih je bila tudi njegova hiša.

"Žalostno je, da se moramo toliko časa boriti za eno tablo. Nekateri pa postavijo hišo v petih mesecih," naj bi dejala zakonca, predstojnik pa jima je posledično pokazal vrata. "Zagrabil me je za roko, kričal, naj izgineva, in me začel vleči iz pisarne," trdi Ljudmila Guberac.

Klinar to ostro zavrača in zagotavlja, da se gospe ni niti dotaknil. Guberčeva je Klinarja prijavila policiji, ki pa je, kot smo izvedeli, s plačilnim nalogom zaradi kršenja javnega reda in miru kaznovala vse tri vpletene. Klinar je sicer zanikal, da je prejel plačilni nalog, a ga bo po naših informacijah najverjetneje še prejel po pošti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 00:06 22. Maj 2013.

    A tko, potem pa čudno, da ni preko žlahtnika stvari urejal, ali sta skregana in je hotel samo đupanovemu sužnju …

  • 23:08 21. Maj 2013.

    To ni bil Ante Guberac, je pa žlahta in nima nič pri Grafistu. Klinar je pa itak mutivoda in provizionist.

  • 22:14 21. Maj 2013.

    Pa to ni več normalno, ko gazda đupan poležava v bolnici zaradi zastaranja sodnih zadev, se njegov zvesti občinski suženj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.