Gneča na cestah

Foto: Žurnal24 (Foto: Žurnal24)
Lepo vreme se je poznalo tudi na naših cestah.
Oglej si celoten članek

Zaradi lepega vremena so se številni podali na pot. V popoldanskih urah se je na nekaterih odsekih promet precej zgostil, gneča pa se je nadaljevala tudi v nočne ure.

Gost promet in zastoji so bili po podatkih Prometno-informacijskega centra ob 22:10 iz Šmarja proti Kopru. Povečan promet je iz Primorske in Dolenjske proti notranjosti. Do zgostitev prihaja pred CP Log proti Ljubljani in na hitri cesti mimo Trebnjega proti Ljubljani.

Več nesreč na primorki
Na primorski avtocesti je bil zaradi prometnih nesreč oviran promet med počivališčem Studenec in priključkom Postojna v smeri Ljubljane, nastal je zastoj, dolg okoli tri kilometre.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.