Gneča na cestah in prehodih

Foto: Žurnal24 Tudi danes promet poteka po polžje.
Tisti, ki ste se danes odpravljali proti Primorski ali nazaj, ste potrebovali veliko mero potrpežljivosti. Zastoji so bili najhujši pred viaduktom Ravbarkomanda. Še huje pa naj bi bilo jutri.
Oglej si celoten članek

Na primorski avtocesti so bili po podatkih Prometno-informacijskega centra najhujši zastoji na delu med počivališčem Ravbarkomanda in priključkom za Unec v smeri Ljubljane. Prav tako so bili zastoji v smeri Koper - Dragonja, na mejnem prehodu Sečovlje pa je bila čakalna doba za izstop iz države za osebna vozila pol ure.

Zgoščen promet, občasno pa tudi krajši zastoji, so bili tudi na cesti Maribor–Ptuj–Gruškovje.

Jutri popoldne se bo po napovedih Prometno informacijskega centra promet še bolj zgostil. Pričakujejo zelo povečan promet, zlasti iz smeri Primorske in drugih turističnih krajev v notranjost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.