Gnojnica stekla v potok

Foto: Aleš Kuhar izlitje gnojnice Foto: Aleš Kuhar izlitje gnojnice Foto: Aleš Kuhar izlitje gnojnice Foto: Aleš Kuhar izlitje gnojnice Foto: Aleš Kuhar izlitje gnojnice Foto: Aleš Kuhar izlitje gnojnice Foto: Aleš Kuhar izlitje gnojnice Foto: Aleš Kuhar izlitje gnojnice Foto: Aleš Kuhar izlitje gnojnice Foto: Aleš Kuhar izlitje gnojnice Foto: Aleš Kuhar izlitje gnojnice
V bioplinarni Motvarjevci je prišlo do izteka gnojnice v potok. Pristojne službe bodo opravile analizo vode.
Oglej si celoten članek

Policijska uprava Murska Sobota je bila včeraj okoli 16.30 obveščena o izteku gnojnice iz bioplinarne Motvarjevci. Na enem od silosov v kompleksu bioplinarne je prišlo do okvare sonde na prečrpališču za odpadno gnojnico, kar je povzročilo izlitje. Gnojnica se je razlila po dvorišču bioplinarne in odtekla v Kobiljski potok. Izteklo je približno 14 kubičnih metrov gnojnice.

Pristojne službe so odvzele vzorce vode, ki jih bodo analizirali. Policisti dogodek še preiskujejo, tako da še ni znano, ali obstajajo elementi suma storitve kaznivega dejanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.