Gojil marihuano in izvajal nasilje nad mamo

Foto: PU Maribor Pri preiskavi so pri Mariborčanu našli marihuano Foto: PU Maribor Pri preiskavi so pri Mariborčanu našli marihuano
Policisti so zaradi nasilja nad mamo obravnavali 26-letnika, potem pa so pri njem odkrili še kilogram marihuane.
Oglej si celoten članek

Dvanajstega maja so policisti Policijske postaje Maribor prejeli obvestilo, da je 26-letni moški nad mamo izvajal fizično nasilje. Med zbiranjem obvestil in ogledom kraja kaznivega dejanja so policisti našli kozarce s približno kilogramom posušene konoplje in prirejen prostor, v katerem je moški gojil štiri sadike konoplje.

Predmete so policisti zasegli, ocenjena vrednost zasežene konoplje v maloprodaji znaša okoli 4.000 evrov.

Zaradi suma nasilja v družini in neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami so zoper moškega podali kazensko ovadbo pristojnemu državnemu tožilstvu.

Foto: PU Maribor Pri preiskavi so pri Mariborčanu našli marihuano

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.