"Gol" na motorju, zdaj se bori za življenje

Foto: arhiv Žurnal24 Fotografija je simbolična.
Foto: arhiv Žurnal24 Fotografija je simbolična.
Brez zaščitne opreme v parkirano vozilo.
Oglej si celoten članek

Pri naselju Veliki Mlačevo je včeraj popoldan nekaj pred 15. uro na asfaltiranem dvorišču poslovnega kompleksa prišlo do hujše prometne nesreče s samoudeležbo motorista. Kot so pojasnili policisti, je 23-letni voznik zaradi neprilagojene hitrosti padel, nato pa trčil še v parkirano vozilo in senčnik na terasi gostinskega lokala. 

Pri tem se je motorist huje telesno poškodoval in je v smrtni nevarnosti. Z reševalnim vozilom so ga prepeljali v ljubljanski klinični center.

"Motorist med vožnjo ni uporabljal čelade in druge motoristične opreme, vozilo pa je bilo neregistrirano," poudarjajo policisti. Ko bodo  zbrana vsa obvestila, bodo policisti izvedli ustrezen ukrep.

*fotografija je simoblična

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:12 23. Julij 2020.

    PRVEGA NE POZABIŠ NIKOLI

  • 15:44 22. Julij 2020.

    velemojster,kaj češ...

  • 12:07 6. Julij 2020.

    Počakte z birokracijo , mogoče bo umrl , da ne boste zastonj pisali kupe papirja !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.