Gola resnica (le) film

Foto: Žurnal24 Zbiranje podpisov je bila le potegavščina.
Napovedani predsedniški kandidat je sporočil, da je šlo pri njegovi najavi kandidature zgolj za medijski eksperiment.
Oglej si celoten članek

Samostojni kulturni delavec Artur Štern je po nekajtedenskem zbiranju podpisov podpore v sredo sporočil, da izstopa iz predsedniške tekme. Danes je razložil, da je bilo vse skupaj le potegavščina in da sploh ne namerava kandidirati za predsednika, ampak so bile vse dejavnosti v namišljeni kampanji le snemanje dokumentarnega filma. Film z naslovom Gola resnica, takšno je bilo tudi njegovo volilno geslo, naj bi kmalu videli v slovenskih kinematografih.

Štern je prepričan, da bo film pripomogel k spremembi zakona o predsedniških volitvah, predvsem v delu, ki pravi, da lahko vsakdo najavi predsedniško kandidaturo. "Za mesto snažilke so potrebne izkušnje, za mnoge službe je potrebna celo srednja šola. Zelo problematična je tudi možnost trgovanja s podpisi. Prepričani smo, da te pri naslednjih volitvah ne bo," je v sporočilu za javnost zapisal Štern.

Po besedah idejnega vodje filma Francija Keka gre pri s filmu za neke vrste medijski eksperiment po vzoru Michaela Moora, kako se Slovenci odzivajo na različne situacije. V njem nastopa tudi striptizeta Jasmina, ki smo jo spoznali v resnišnostnem šovu Big Brother.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.