Janša Golobu odgovarja v svojem slogu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kot odgovor na sinočnjo izjavo Roberta Goloba je premier zapisal basen o golobih.
Oglej si celoten članek

Robert Golob je včeraj napovedal kandidaturo za predsednika nove politične stranke Z.Dej, v sinočnji oddaji Studiu City pa je napovedal,  da se že vnaprej odpoveduje sodelovanju z Janševim SDS-om in strankami, ki s SDS-om sodelujejo. Kot je pojasnil, ne želi nikoli sodelovati z nekom, ki širi sovraštvo, jezo in prepir med ljudmi, in v takšnem vzorcu "iz zgodovinske izkušnje" vidi fašizem.

Na besede nekdanjega predsednika uprave Gen-I, ki je po mnenju nekaterih "novi mesija" na slovenskem političnem parketuse je odzval tudi premier in vodja največje opozicijske stranke, Janez Janša.  V odgovoru na sinočnjo Golobovo izjavo je uporabil, kot je sam zapisal, švicarsko basen. "Golobi brskajo po mestnem smetišču, otroci in bogati sprehajalci jih krmijo v parkih… - in zato golobi verjamejo, da je tudi nebo njihovo. Dokler ne pride sokol," je na tviterju zapisal Janša.

Na tviterju se je v kratkem pojavilo kar nekaj hudomušnih komentarjev. 

dezurni@styria-media.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 81

  • 11:18 16. Februar 2022.

    Bakljavi pač vedno odgovarja na nivoju,katerega premore.....

  • 18:42 10. Februar 2022.

    Janša g. Golob je doktoriral iz elektrotehnike!!!!

  • F16
    18:36 9. Februar 2022.

    A Jajo je pa zakonito prišel do denarja?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.