Golobič kandidat v Zagorju ob Savi

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Svet stranke Zares je potrdil listo kandidatov za poslance v državnem zboru.
Oglej si celoten članek

Na listi stranke bo kandidiralo 79 kandidatov, med katerimi so tudi Gregor Golobič, Darja Radić, Majda Širca, Franco Juri, Vito Rožej in Darko Nikolovski. Golobič bo kandidiral v Zagorju ob Savi, Radićeva na Jesenicah in v bližini Kranja, Širca pa v Ljubljani.

Nekdanje ministrice za javno upravo Irme Pavlinič Krebs na kandidatni listi ni, saj se po besedah sekretarja stranke Bogdana Biščaka vrača v odvetniške vode.

Na listi je po sekretarjevih besedah šest doktorjev znanosti, pet magistrov in 25 tistih, ki imajo univerzitetno izobrazbo. Sedem kandidatov je mlajših od 30 let, najmlajši je bil rojen leta 1986, najstarejši kandidat pa je rojen leta 1944.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 14:35 16. November 2011.

    Golobičeva teza o tem, da bi se moral iz politike umakniti vsak, proti komur je vložena kazenska ovadba oz. obtožnica, …

  • 17:27 8. November 2011.

    Proti reprogramiranju kreditov tajkunom. Proti TEŠ 6. Za 99%! Za ZARES! Komaj čakam volitve, še vedno verjamem, da ljudje niso …

  • 12:02 8. November 2011.

    Dixon a se ti ne zdi,da so ta program imeli že prejšnji mandat,pa ga niso izpeljal,saj je treba najprej seb …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.