Golobiča na Dursu niso zaslišali

Foto: Žurnal24 "Dursu sem samo izročil zahtevano dokumentacijo," pravi Golobičev odvetnik Miha
Davčna uprava šefa Zaresa ni vabila na zaslišanje, želeli so le dokumentacijo o njegovi pridobitvi deleža v Ultri.
Oglej si celoten članek

"Ni res, da so prejšnji torek na Dursu zaslišali Gregorja Golobiča," je danes povedal Golobičev odvetnik Miha Kozinc. Po naših neuradnih virih naj bi Golobiča na Davčni upravi RS (Dursu) zaslišali na podlagi zakona o davčnem postopku, ker naj bi obstajala razlika med tem, kar naj bi Dursu prijavil kot dohodek, in tem, kar dejansko ima. O tem smo poročali v današnjem Žurnalu24.

Kozinc je povedal, da je bil minuli torek na Dursu sam in je predložil zahtevano dokumentacijo o Golobičevi pridobitvi lastniškega deleža v nizozemski Ultri. Davčna uprava Golobiča ni niti nameravala zaslišati. O morebitni davčni utaji na Dursu niso govorili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.