Google obupal nad storitvijo Wave

Foto: Žurnal24 Google želi podatke o uporabnikih dobivati tudi iz nevirtualnega sveta. (Foto: E
Ameriški spletni velikan Google bo prenehal razvijati storitev za komuniciranje v realnem času Wave. Storitev ni privabila zadovoljivega števila uporabnikov.
Oglej si celoten članek

Slednja naj bi uporabnikom ponudila možnost, da presežejo omejitve sicer široko razširjene elektronske pošte.

Razvijalci programske opreme so omenjeno inovativno Googlovo storitev pozdravljali. Združevala je namreč e-pošto, spletno klepetanje, socialno mreženje ter skupinski dostop do spletnih strani ali dokumentov.

Vendar pa kljub temu ni uspela pritegniti zadovoljivega števila uporabnikov. Zato so se v Googlu odločili, da storitve Wave ne bodo več razvijali kot samostojno rešitev, bodo pa tehnologijo, na kateri temelji, uporabili v drugih projektih.

Stran, prek katere je Wave dostopen, naj bi bila sicer na voljo vsaj še do konca leta. Wave je bil uradno na voljo od maja letos, pred tem pa je bil okrog osem mesecev dostopen v preizkusni, tako imenovani beta različici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.