Google uvaja funkcijo zamika pošiljanja e-pošte

Foto: Jaka Dimc
Foto: Jaka Dimc
Ste pravkar nekomu poslali elektronsko sporočilo in ste prehitro stisnili gumb pošlji, zdaj pa vam je žal za to? Ste vsebino poslali napačnemu prijatelju? Ste napisali nekaj, kar niste želeli? Google vas bo razveselil.
Oglej si celoten članek

Google končno uvaja opcijo, ki bo rešila veliko zadreg. Najbrž se je že vsakemu zgodilo, da je e-pošto ponesreči poslal na napačen e-poštni naslov. Zdaj Google ponuja opcijo prekliči ("undo sent"), ki pomeni, da sporočilo določen čas ne bo poslano naslovniku.

Opcija "prekliči" prihaja iz Googlovega Labsa in bo na voljo vsem uporabnikom Gmaila (vsaj preko spleta). Vsak uporabnik si lahko sam nastavi možnost, kakšen naj bo čas zamika pošiljanja pošte, nekaj sekund ali pol minute. Kako zadeva deluje, si lahko ogledate v spodnjem videoposnetku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:02 28. Junij 2015.

    Funkcija je na voljo več kot cca. 2 leti v Google Labs oz. jo jaz kot tako uporabljam.<br />Vseeno hvala …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.