Google zagnal množični spletni monopoly

Foto: Žurnal24 Igralci monopolija lahko sedaj uživajo v trgovanju z "resničnimi" posestmi.
Igralci Monopoly City Streets bodo lahko trgovali z resničnimi ulicami po celem svetu do konca januarja 2010.
Oglej si celoten članek

Igro lahko od včeraj množično igrajo na spletu vsi, kot svojo igralno ploskev pa igra uporablja storitev Google Maps oziroma prostokodno storitev Open Street Maps. Kot trdi proizvajalec igre Habsbro, gre za največjo igro Monopolyja v zgodovini, v kateri mora zmagovalec postati najbogatejši nepremičninski magnat na svetu.

Pravila igre
Vsak igralec bo na začetku dobil tri milijone monopoly dolarjev, s katerimi lahko teoretično kupi katerokoli ulico na svetu. Po nakupu lahko za obisk na njej zaračunava najemnino ali pa na njej gradi nove virtualne posesti. Lahko jih tudi menja z drugimi igralci. Igralci bodo lahko gradili vse od hiš prek gradov do nebotičnikov .
Poleg tega bodo na voljo tako imenovane kartice možnosti, s katerimi bodo možne sabotaže soigralcev, katerih posledice bo mogoče odpraviti le z drugimi karticami možnosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.