Goreče tovorno vozilo zaprlo promet

Foto: Bralec Iztok
Foto: Bralec Iztok
Močno oviran jutranji promet na štajerski avtocesti. Nastal je večkilometrski zastoj.
Oglej si celoten članek

Nekaj pred osmo so pristojni zaradi gorečega tovornega vozila, ki prevaža avtomobile, zaprli štajersko avtocesto med Vranskim in Blagovico proti Ljubljani. "Nastal je večkilometrski zastoj, zaradi varnosti občasno zapirajo tudi predore na tej relaciji," so nam povedali na Prometno informacijskem centru. Gneča je tudi regionalni cesti Trojane - Blagovica.

Policisti so v preiskavi ugotovili, da je na tovornem vozilu odtrgalo eno od pnevmatik, pri čemer je zagorelo platišče tovornega vozila in pnevmatika. Čeprav so prve informacije o nesreči nakazovale, da je zagorelo tudi eno od osmih natovorjenih osebnih vozil, policisti tega ne potrjujejo. Požar je začel gasiti voznik tovornega vozila, nato pa še gasilci. V nesreči poškodovanih ni bilo.

Zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče je bil ob 10.15 še vedno zaprt vozni pas za priključkom Trojane proti Ljubljani.

Jutranje nesreče so ovirale promet tudi na primorski avtocesti, kjer je proti Kopru nastal 4-kilometrski zastoj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.