Gorel blok na Prušnikovi

Foto: Saša Despot Požar na Prušnikovi Foto: Saša Despot Požar na Prušnikovi Foto: Saša Despot Požar na Prušnikovi Foto: Saša Despot Požar na Prušnikovi Foto: Saša Despot Požar na Prušnikovi
Ogenj se je z lesenega ostrešja balkona razširil v stanovanje.
Oglej si celoten članek

Malo pred deseto uro zjutraj je zagorelo v stanovanju v četrtem nadstropju stanovanjskega bloka na Prušnikovi ulici v Ljubljani.

"Do prihoda gasilcev GB Ljubljana in PGD Šentvid se je ogenj z lesenega ostrešja balkona razširil na ostrešje stanovanja," so zapisali na republiški upravi za zaščito in reševanje.

Požar so gasilci uspešno pogasili in opravili so evakuacijo ljudi iz stanovanjskega bloka. Zaradi vdihavanja strupenih plinov so reševalci nujne medicinske pomoči nudili zdravstveno pomoč dvema policistoma.

Uničeno je ostrešje balkona in poškodovana polovica ostrešja stanovanja v skupni izmeri okoli 70 kvadratnih metrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 03:19 24. December 2013.

    Meni bi se odpeljalo, da mi pogori dom.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.