Goreli tovornjaki

Foto: Žurnal24 Policija še raziskuje, zakaj so tovornjaki zagoreli. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
V Šempetru pri Gorici so v zadnjih dveh dneh kar dvakrat zagoreli tovornjaki. Nedeljski požar je poškodoval sedem tovornjakov, materialna škoda je velika.
Oglej si celoten članek

Novogoriške policiste so v zgodnjih jutranjih urah obvestili, da v Šempetru pri Gorici gori sedem tovornjakov. Štiri vozila so zagorela na ograjenem parkirnem prostoru nekdanjega podjetja ABK, tri vozila podjetja Iskra Šempeter pa so zagorela na makadamskem parkirišču v industrijski coni, imenovani Smete.

Novogoriški gasilci so po prihodu na prizorišče požar omejili in nato pogasili. Policisti so kraj obeh požarov zavarovali in začeli zbiranje podatkov, nujna preiskovalna dela pa že opravljajo tudi kriminalisti. V delo so se vključili še strokovnjaki Centra za forenzične preiskave Generalne policijske uprave. Obvestili so tudi novogoriško okrožno državno tožilstvo in preiskovalnega sodnika.

Zagorelo že v soboto
Policija še vedno preiskuje okoliščine požara tovornega vozila v lasti zasebnega podjetja iz Logatca, ki je v sobotnih jutranjih urah prav tako zagorelo v industrijski coni Smete v Šempetru pri Gorici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.