Goreli zabojniki, poškodovana tudi dva avtomobila

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Požar je povzročil gmotno škodo.
Oglej si celoten članek

Policiste Policijske postaje Ljubljana so danes nekaj po 1. uri obvestili o požaru v Gorazdovi ulici. Po doslej zbranih obvestili je zagorel komunalni zabojnik, požar se je nato razširil na sosednje zabojnike, visoka vročina pa je poškodovala tudi dva parkirana osebna avtomobila. Požar je po nestrokovni oceni povzročil za okoli 2000 evrov škode.

Na ljubljanski policijski upravi so za STA pojasnili, da so plastični zabojniki skupaj s smetmi pogoreli v celoti, "medtem ko je toplota deformirala levo stran prvega in desno stran drugega avtomobila".

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, saj sumijo, da je bil požar posledica kaznivega dejanja.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.