Gorelo na bencinskem servisu v Tepanjah

Foto: Bralec Juš Požar Tepanje Foto: Bralec Juš Požar Tepanje
Po dobri uri in pol je gasilcem kljub težavam z elektriko uspelo pogasiti požar.
Oglej si celoten članek

Na štajerski avtocesti je okrog 12. ure na počivališču Tepanje zagorelo na sončni elektrarni, ki je na strehi servisa. Kot so nam pojasnili na celjski policijski upravi, je zagorelo zaradi okvare, gasilci pa so takoj ob prihodu izklopili električno napajanje.

Kljub temu je še vedno gorelo na delu elektrarne, ki je še kar naprej proizvajal električno energijo, pojasnjujejo na policiji. Zato so o tem obvestili tudi Elektro Maribor, ki je izklopil celotno bazno postajo. Po dobri uri in pol je gasilcem le uspelo obvladati plamene.

Promet na avtocesti zaradi požara ni bil oviran, zaprt je bil uvoz na počivališče, ki pa so ga, potem ko so požar pogasili, znova odprli.

Kot so še pojasnili na policiji, nihče ni bil ogrožen, uvoz pa so zaprli le zato, da mimoidoči niso ovirali dela gasilcev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:53 28. Junij 2013.

    sončne elektrarne VEDNO proizvajajo elektriko...tudi če jih "izklopimo"<br />Zato takih objektov NE gasimo.<br />Ker se je to sranje gradilo kar …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.