Gorelo v Ljubljani, ena oseba umrla

Foto: PGE Celje
Foto: PGE Celje
Danes ponoči je gorelo v mansardnem delu stanovanjska hiše v Ljubljani. Zaradi zadušitve z ogljikovim monoksidom je umrla ena oseba, dve sta poškodovani.
Oglej si celoten članek

Ob 1.53 uri ponoči je na Krivi poti v Ljubljani gorelo v mansardnem delu stanovanjska hiše. Gasilci Gasilske brigade Ljubljana in Poklicnega gasilskega društva Zalog-Spodnji Kašelj so požar, ki je stanovanje uničil, pogasili.

V požaru se je zaradi zadušitve z ogljikovim monoksidom smrtno ponesrečila ena oseba, dve osebi pa sta poškodovani, piše v poročilu Uprave republike Slovenije za zaščito in reševanje. Oskrbeli so jih reševalci, ki so eno osebo odpeljali v Klinični center na nadaljnji pregled.

Vzrok požara še ni znan. Preiskuje ga kriminalistična policija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.