Gorjanci usodni za motorista

Foto: Žurnal24 Do nesreče je prišlo, ker je motorist zapeljal na nasprotni vozni pas, po katere
Na Gorjancih je v prometni nesreči umrl švicarski motorist.
Oglej si celoten članek

Na cesti Novo mesto - Metlika se je v četrtek zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 54-letni švicarski motorist. Z metliške strani se je spuščal po cesti z Gorjancev, v ovinku pa pri Koroški vasi zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom.

Motorist je zapeljal na nasprotni vozni pas, kjer je trčil v osebni avtomobil, ki ga je iz nasprotne smeri pripeljal 19-letni voznik iz Novega mesta. Švicar se je v nesreči huje poškodoval, med prevozom v novomeško bolnišnico pa je umrl.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.