Gospodarska kriza bo nahranila lačne

Foto: Žurnal24 hrana-istock
Glede na to, da ima svetovna finančna kriza zelo negativne učinke na banke in borze, ima na drugi strani za potrošnika tudi pozitivne učinke. Cene goriva, kot tudi hrane so občutnejše nižje.
Oglej si celoten članek

Glede na to, da ima svetovna finančna kriza zelo negativne učinke na banke in borze, ima na drugi strani za potrošnika tudi pozitivne učinke. Na svetovnem trgu padajo tako cene nafte, kot tudi cene življenjskih dobrin. Vozniki se lahko veselimo cenejših cen goriva, madtem ko bodo imeli prevozniki manj stroškov za gorivo. Pri hrani je padanja cen še v teku, tudi jih še ne občutimo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.