Gotof je v igri za telefone

Foto: Splet
Foto: Splet
Z geslom mariborskih protestnikom so se poigrali tudi ustvarjalci igric za mobilne telefone.
Oglej si celoten članek

Igra je enostavna in ne zahteva posebnega znanja, zagotavlja pa, kot pišejo avtorji, "potešitev napetosti". Mi dodajamo, da vsekakor na manj škodljiv način, kot je metanje granitnih kock na občinske stavbe in posebej policiste.

"Ker je trenutno stanje v Sloveniji 'posejano s cvetlicami, ki nikoli ne zacvetijo' in ker je kapljico čez rob sprožil g. Kangler sem se odločil, da v ta namen priredim igro in jo preimenujem v Gotof je," je na svojem blogu zapisal avtor Peter Valenčič. Priredil jo je po originalni različici, ki so jo leta 1978 razvili na Japonskem pod imenom "Space invaders".

Aplikacijo lahko brezplačno naložite na tej povezavi. Do sedaj je igrico s spleta potegnilo že okoli 6000 lastnikov mobilnih telefonov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.