“Gradišar je najboljši”

Foto: Žurnal24 Vodenje enega od najpomembnejših občinskih oddelkov naj bi Gradišar, če ne bo za
Kranjska občina. Izbran vodja oddelka za okolje in prostor.
Oglej si celoten članek

Arhitekt Boštjan Gradišar je novi vodja občinskega oddelka za okolje in prostor. “Izkazal se je kot najboljši kandidat. Je domačin, pozna lokalno prostorsko problematiko ter ima vodstvene in organizacijske izkušnje,” je naštela vodja razpisne komisije Tatjana Hudobivnik in dodala, da je v skladu z merili zbral največ točk.

Gradišar je sicer tudi lastnik podjetja Art Studio, vendar Hudobivnikova pričakuje, da navzkrižja interesov ne bo. “Art Studio je v prodaji,” je včeraj zagotovil Gradišar. Sicer pa se mu zdi prednostno sprejetje prostorskih načrtov. “Da dobimo temelje, da se bo karkoli gradilo. Dokument čaka na sprejem že dolgo,” je spomnil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.