Grda nesreča, trčili dve vozili, še vedno popolna zapora

Foto: Koroški Gasilski Zavod prometna nesreča
"Po prvih podatkih sta udeleženi dve vozili. Cesta bo zaprta okoli dve uri ali več," sporočajo s Policijske uprave Kranj.
Oglej si celoten članek

"Ob 18.01 sta v bližini naselja Letenice trčili osebni vozili. V nesreči so se poškodovale tri osebe," sporočajo iz Uprave RS za zaščito in reševanje. Gasilci GARS Kranj so zavarovali in razsvetljevali kraj dogodka, pomagali reševalcem NMP pri oskrbi in prenosu poškodovanih oseb in na vozilih odklopili akumulatorja.

Zaradi prometne nesreče je po navedbah policistov zaprta glavna cesta na relaciji Letenice - Goriče med Kranjem in Golnikom, cesta pa bo zaprta okoli dve uri ali več.

Na Prometno-informacijskem centru je bilo ob 20.55 uri še vedno prisotno obvestilo: Na cesti Tržič - Kokrica je za ves promet zaprt odsek Letenice - Goriče.

Fotografija je simbolična.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.